STORKÖK

Image

Behöver du renovera eller bygga om i restaurangköket?
Vi hjälper dig från ritning till färdig produkt!

Eller är ni i behov av service? Fastighetstvätt har en egen serviceverkstad och bilar utrustade med reservdelar för att lösa dina problem snabbt. Vi har även kyl- och elbehörighet för att hjälpa dig med alla tänkbara problem i ditt kök.

Kontakta oss för mer information!

Vi är servicepartner och återförsäljare av
många ledande leverantörer inom restaurang och storkök:

Image

Rational

Vi är servicepartner och återförsäljare av Rational.

På mindre än en kvadratmeter kan du grilla, steka, baka, ångkoka, sjuda, blanchera och pochera maten. Och det spelar ingen roll om du tänker laga kött, fisk, fågel, grönsaker, äggrätter, bakverk eller desserter – eller trettio eller flera tusen portioner. Rational har Kombiungnar för 5 till 20 bleck och även nya spännande Vario Cooking Center. Tryck på bilden för att komma till Rationals hemsida. (www.rational-online.com)

Zanussi

Vi är servicepartner och återförsäljare av Zanussi Professional.

 

Vi erbjuder ett komplett sortiment av storköksprodukter från Zanussi Professional, allt från beredningsmaskiner till kokgrytor. Med 3 olika serier av varmköksliner har vi garanterat en produkt som passar för dig och din verksamhet, oavsett om du ska driva ett gatukök eller ett fullskaligt tillagningskök. Se hela sortimentet genom att klicka på bilden.  https://www.zanussiprofessional.se/

Image
Image

Colia

Högpresterande kyl-och frysutrustning i alla dess former för professionellt bruk.

Med en bred produktpalett och nära samarbete med ledande tillverkare i Europa kan vi med hjälp av Colia Scandinavia leverera innovativa och anpassade lösningar. Ett exempel på detta är kyl och frysskåp från Liebherr med gastronomanpassade gejdersystem- som levereras med 5års garanti. Dessutom jobbar Liebherr uteslutande med miljövänliga köldmedium. Surfa vidare in på Colias hemsida och se mer www.colia.se

Rostfri inredning

Vilken längd eller djup du behöver på din rostfria arbetsbänk spelar ingen roll, vi skräddarsyr rostfri inredning efter dina önskemål. Förutom ett stort utbud av rostfria hyllor, bänkar till kök och diskrum är det bara fantasin som sätter gränser på vilken typ av rostfri inredning vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Image
Image

Wexiödisk

Wexiödisk har ett komplett produktsortiment som omfattar allt från underbänks- och huvmaskiner till skräddarsydda diskmaskiner för den stora diskanläggningen. Förutom findiskmaskiner har Wexiödisk även granulatdiskmaskiner för grovdisk.

Wexiödisk produkter hittar du i barer, restauranger, hotell, sjukhus och flygkök. Läs mer på www.wexiodisk.se

Ritning

Tillsammans med dina önskemål och våran erfarenhet formar vi ditt kök. Med hjälp av en utförlig ritning och möjlighet navigera i köket med hjälp av en 3D modell vet vi innan arbetet drar igång att det blir som du tänkt dig.

Image

Öppettider

Mån – Fre  7-16
Lunchstängt  11-12
Lör & Sön  stängt
Helgdagar  stängt
Telefon: 090 - 13 44 13
Ibland händer det att saker går sönder. Ring eller maila oss så kommer vi och lagar eller servar eran utrustning.
Du kan också felanmäla här på hemsidan

Välkommen till Fastighetstvätt – vi har flexibla lösningar för alla behov!

Kontaktinformation

Fastighetstvätt i Umeå AB
Gräddvägen 23
906 20 UMEÅ

Service & Försäljning
090-13 44 13
info@fastighetstvatt.se

Ekonomi
Ann-Margret Fredriksson
070- 25 314 25
ekonomi@fastighetstvatt.se


Våra Öppettider


Mån – Fre  7-16
Lunchstängt  11-12
Lör & Sön  stängt
Helgdagar  stängt